top of page

PIANI SUPER by BONTEMPI

Kolekcija koja ujedinjuje tradiciju i budućnost talijanskog dizajna


Talijanske tvornice namještaja posljednjih godina briljiraju u razvoju novih tehnologija i suvremenih materijala. Brand Bontempi prednjači svojom jasnom originalnom vizijom.


Piani Super Collection by Bontempi Imperial Table @CadoroZagreb

BONTEMPI: SPOJ TRADICIJE I BUDUĆNOSTI


Stolovi Bontempija imaju prepoznatljiv izgled koji ujedinjuje eleganciju tradicionalnog dizajna s minimaliznom industrijskog stila. Svakoj prostoriji daju dozu otmjenosti i posebno se ističu u gradskim stanovima s modernim namještajem.
SUPERMARBLE: AVANGARDNI MATERIJAL


Linija PIANI SUPER vrlo je zanimljiva kolekcija u ponudi Bontempija. Materijal od kojeg su stolovi izrađeni - tzv. SUPER MARBLE - inovativan je proizvod koji ujedinjuje razičita svojstva float stakla s gres porculanom, mramorom i betonom. Rezultat je doimljiv.


Osim što su stolovi iz ove linije iznimno tanki, vrlo vješto dizajnirani i što su realizirani prema najvišim standardima kvalitete, ističu se ih po tome što su iznadprosječno izdržljivi.

Bontempi je lider u svojoj kategoriji: stolovi ovog branda među najprodavanijima su iz naše ponude. Nije ni slučajno, budući da posluju još od 1963. godine.

MAKSIMALNA OTPORNOST ZA DOŽIVOTNO KORIŠTENJE


Stolovi sa SUPER MARBLE-om otporni su na sve kiseline, kemijske proizvode, dezinficijense i deterdžente. Ovaj izuzetno izdržljivi materijal neće pokazati nikakve znakove korištenja i otporan je na ogrebotine.


PIANI SUPER podnose vrlo visoke temperature, što znači da na njih možete nasloniti vreli lonac ili peglu bez ikakvog straha.

SUPER MARBLE upija manje od 0.1% vode, stoga stolovi mogu bez problema biti na otvorenom, pa i na temperaturama ispod minusa. Također, otporni su na UV zrake i ne gube svoja svojstva niti boju čak ni pri direktnom i dugoročnom kontaktu sa suncem.


Površina stola otporna je na sve bakterije, gljivice i plijesni, što sprječava opasnost nastanka ružnih nastanka ružnih mrlja od vlage i širenja neugodnih mirisa.


Na kraju, zahvaljujući pažljivom pristupu u svim fazama proizvodnje, PIANI SUPER su ekološki izrađeni i mogu se u potpunosti reciklirati.


Za sve dodatne informacije slobodno nas kontakirajte ili podsjetite službenu web stranicu tvornice.


 

bottom of page