top of page

SOFA BEDS by FELIS SALOTTI

Kako su garniture na razvlačenje pokrenule inovaciju u dizajnu


Nekad je kauč na razvlačenje bio neizbježan kompromis kojeg nitko nije volio. Danas je najuzbudljivi komad namještaja: upoznajte sofa bed Felis Salotti-a!
FELIS SALOTTI: SPECIJALIST ZA KREVETE I GARNITURE


Felis Salotti je specijalizirani brand za proizvodnju kreveta i garnitura. Rješenja su im vrlo originalna, za tkanine nude široku paletu boja i različitih materijala i neprestano razvijaju nove modele.
GOODBYE BOREDOM!


Sofa bed je - kao što mu samo ime sugerira - spoj garniture i kreveta. Zvuči dosadno? Samo ako zamišljate kauč na razvlačenje kakav je nekad bio: nezgrapan, neudoban i s nekvalitetnim madracom.


Srećom, uvijek originalan talijanski dizajn i u ovom slučaju je uspješno odgovorio na očekivanja tržišta. Sofa bed je danas moderan, privlačan i kvalitetan komad namještaja!

Danas živimo u sve manjim stanovima i bitno je maksimalno iskoristiti svaki prostor. Sofa bed je prvo rješenje u gradskim garsonijerama, ali može biti i odlična opcija kao dodatni ležaj za vaše goste. Naravno, pokazat će se kao odlično riješenje za vlasnike turističkih smještajnih kapaciteta.


PO ČEMU JE SOFA BED FELIS SALOTTI-A POSEBAN?


Felis Salotti je razvio svoje sofa bedove s naglaskom na tri aduta:


1) Udobnost: madrac je iznimne kvalitete. Kauč na razvlačenje često asocira na neprospavane noći i bolove u leđima. To više nije slučaj, dapače, bez ikakvog problema može služiti i kao glavni krevet u stanu.

2) Dizajn: nekad je mehanizam postavljanja madraca bio glomazan i estetski bezvrijedan. Mehanizam je danas sveden na minimum i nije više skriven, stoga sofa bedovi Felisa leže na tankim i elegantnim nogicama (osim modela Zac, koji se pak poziva na tradiciju).


3) Praktičnost: zahvaljujući posebnom dizajnu, pod ispod garniture lako se čisti a postavljanje kreveta nije nikad bilo lakše. Idealno za svakodnevno korištenje i za robot usisavače!


Ostale proizvode koje Felis Salotti nudi možete potražiti u kategorijama spavaćih soba i garnitura ili nam se direktno javiti za bilo kakvu dodatnu informaciju. Uostalom, zašto ne? Tu je i njihova službena stranica gdje možete pronaći još mnogo toga.


 

Comments


bottom of page