top of page

DJEČJE SOBE by NIDI

Sobe za najmljađe, one malo starije i još nekoga


Kako urediti dječju sobu? Nidi rješava ovo kompleksno pitanje. U daljnjem tekstu upoznajte se s brandom koji je pretvorio uređenje dječje sobe u istinski užitak.


djecje-sobe-by-nidi-cadoro-zagreb-kids-1

BATTISTELLA: NOVOST UNUTAR TRADICIJE


Smještena kraj Trevisa, u regiji poznatoj po vinu i talijanskom dizajnu, tvornica namještaja Battistella pronašla je svoje mjesto među najuspješnijim i najpoznatijim talijanskim brandovima.


Talijansko gospodarstvo nekad je pretradiocionalno i sporo se prilagođava željama i novostima tržista. Battistella je, pak, jasna iznimka: radi se o vrlo dinamičnoj i modernoj kompaniji koja se neprestano razvija i obnavlja vlastitu tradiciju.


Unutar grupacije nalazimo i brand Nidi, koji se od 2013. godine samostalno razvija kao njihov glavni adut u proizvodnji dječjeg namještaja. Trenutno su aktivne dvije kolekcije: Kids i Next.KIDS: ZA NAJMLAĐE


Kolekcija Kids ima u svojoj ponudi puno razigranih rješenja i kreativnih ideja za uređenje dječje sobe. Naglasak je na bojama i na simpatičnim detaljima koji podižu raspoloženje i potiču maštu djece. Prostori koji su stvoreni za igru i kvalitetno učenje nakon škole.


Ako će dječja soba biti za dvoje (ili više) imate, naravno, opciju kreveta na kat. Međutim, posebno je popularna kombinacija takvog tipa kreveta s drugim elementom namještaja, npr. stolom ili ormarom. To je izuzetno dobro rješenje za manje prostore, gdje svaki centimetar čini veliku razliku.


djecje-sobe-by-nidi-cadoro-zagreb-kids-2-krevet-na-kat

NEXT: ZA ONE MALO STARIJE


Kolekcija Next ima na umu teenagere, ali i studente, mlade kreativce, gamere... Zapravo, savršeno oslikava potrebu novih generacija i njihove posebne interakcije s obitelji i vanjskim svijetom.


Next se prepoznaje po čistim linijama i minimalizmu koji ne preuzima preveliku pozornost. Zadaća namještaja je, u ovom slučaju, biti okvir a ne sadržaj, odnosno stvoriti atmosferu koja će poticati intelektualni, kreativni i emocionalni razvoj. U sobama Nexta gost osjeća slobodu razvijati vlastite interese, bilo to gejmanje, sviranje gitare ili čitanje knjiga.


djecje-sobe-by-nidi-cadoro-zagreb-next-gaming

Alfredo Battarella 1953. godine otvara svoju prvu radionicu za proizvodnju namještaja. Iste godine Elvis objavljuje svoj prvi single My Happiness.


BUDUĆNOST KOJA JE VEĆ TU


U objim kolekcijama imate, dakle, sve što je potrebno za uređenje dječje sobe: krevete, stolove, ormare, police, tapete… Zanimljiva su, također, rješenja koja idu korak dalje u budućnost (možemo li, pak, još uvijek to nazivati budućnošću?).


Jack je, primjerice, sustav koji pretvara običan noćni ormarić u multimedijalnu točku. Naime, dolazi s USB priključcima, Bluetooth zvučnicima i površinom za bežično punjenje mobitela.


Bitno je spomenuti i sistem Loop, tj. drvenu strukturu koja može unijeti dodatnu dozu originalnosti u sobu. Koristi se kako bi se stvorio svojevrsni open space ormar i može se slobodno kombinirati s drugim elementima namještaja: dobiti ćete, na kraju, još više prostora za stvoriti vašu dječju sobu baš po mjeri!PRIJE KRAJA...


… želimo vam spomenuti još jedan zgodan detalj s njihove web stranice.


Klikom na configurator imat ćete priliku zaigrati se s različitim konfiguracijama proizvoda kako biste pronašli opciju koja vam najviše odgovara.


Želite li, primjerice, dječji krevet na tankim nogicama ili s prostorom za skladištenje ispod mreže? S ovom praktičnom aplikacijom možete provjeriti kako bi to izgledalo u praksi, a možda i pronađete neko rješenje kojeg se niste sjetili.


Ostajemo na raspolaganju za bilo kakvu dodatnu informaciju: slobodno nas kontaktirajte ili provjerite ostatak naše ponude.
Comments


bottom of page